Ateneu Llibertari Alomà: hem obert!

lunes, 2 de marzo de 2009


L'Ateneu ja és un fet. Ahir vam obrir portes. A les sis, ens van visitar diversos caus que van venir-hi a fer una descoberta, és a dir una visita comentada. Després hi va haver berenar a la plaça de Dames i Vells amb pa amb vi i sucre i pa amb xocolata.
Mentre la gent anava passant, ens van visitar alguns dels familiars del Josep Alomà. També s'hi van acostar gent de CGT de Reus i Tarragona, de CNT, d'ONG, de l'Assemblea de Joves de Tarragona, de la IAC, d'ICV, decreixentistes, d'EUiA, de Tarragona Patrimoni de la Pau, de Salvem el Gaià, de La Panerola, de Cau de Llunes, del Casal Sageta de Foc i de moltes altres entitats que ara no em vénen al cap.
A continuació, es va fer la xerrada sobre ateneus amb membres d'Al Margen de València i Júlia Romera de Santa Coloma . El soparet va seguir a l'acte. Per acabar, la música va anar a càrrec de Pae y su Guitarra i Nomadah la Gana. Les altres actuacions no es van poder fer per respecte als veïns.
La valoració general no pot ser una altra que molt molt bona. Molta més gent i diversa de la que podíem pensar o esperar i un munt d'energies que sumaran segur.

extret de: http://blocs.mesvilaweb.cat/jordimartif69

(a la part inferior del blog podreu trobar-hi la programació del més de març a l'ateneu)

0 comentarios: